adolescente-disparuta-ajutor1.jpg

Părinții unei adolescente în vârstă de 14 ani au sesizat marți seara polițiștii Secției 2 din Ploiești după ce tânăra nu s-a mai întors acasă de la cursuri. 

 

UPDATE: Potrivit informațiilor noastre, tânără și-ar fi luat încărcătorul telefonului mobil cu ea. 

Comunicatul IJP Prahova

Poliția Prahova caută o minoră de 14 ani, care, la data de 13 iunie 2017, a plecat de la apartamentul din Ploiești unde locuiește și nu a mai revenit. Cei care pot oferi relații care pot conduce la depistarea acesteia, sunt rugați să sune la 112 sau să informeze cea mai apropiată unitate de poliție.

 

Persoana dispărută se numește Moise Cătălina Georgiana, are 14 ani, a plecat de la apartamentul din Ploiești unde locuiește și nu a mai revenit. Mama minorei sesizat dispariția în seara zilei de 13 iunie 2017.

Au fost demarate, imediat, toate activitățile procedurale, polițiștii efectuând investigații pentru găsirea minorei, fiind în prezent dată în urmărire națională.

Minora are 1,60 m. înălțime, greutate de 70 de kg, față ovală, păr șaten, lung, ondulat, ochi căprui. La momentul plecării era îmbrăcată cu un tricou de culoare grena, cu dungi albastre, inscripționat, pantaloni negri trei sferturi și pantofi sport de culoare alb cu negru, iar în spate purta un rucsac verde cu gri.

 

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea ei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 

Moise Catalina Georgiana este eleva Școlii Nicolae Bălcescu (28) din Ploiești și marți dimineața a plecat de acasă spre unitatea de învățământ pentru a participa la meditații la matematică și limba română, după încheierea pregătirii urmând să intre la cursuri. 

În jurul orei 10.00 mama fetei s-a gândit să o sune, însă adolescenta nu i-a răspuns la telefon. Intuind că ceva rău s-ar fi putut întâmpla părinții minorei au plecat la școala unde au aflat că fata nu este la cursuri. 

 

Speriați, au anunțat Poliția care a demarat cercetări în vederea depistării acesteia.

Moise Cătălina Georgiana are 14 ani, constituție robustă, aproximativ 1.60 înălțime, 70 kg, păr șaten lung și ondulat, față ovală, ochi căprui. 

Când a plecat la școala adolescenta purta o pereche de pantaloni trei sferturi negri, tricou grena cu dungi albastre și era încălțată cu o pereche de pantofi sport. Tânără avea în spate un rucsac verde cu dungi gri. 

Colegi și prieteni de-ai Cătălinei  s-au mobilizat masiv pe rețelele de socializare unde au distribuit fotografii cu aceasta și detalii care ar putea ajuta la identificarea ei. 

Dacă ați văzut-o anunțați Poliția.

 

adolescente-disparuta-ajutor3.png