scandal-mbultraj.jpg

Un scandal a izbucnit duminică seara în jurul orei 22,00 s-a terminat după intervenția mai multor echipaje de Poliție, dar și a unei ambulanțe SMURD.

 

Conflictul a izbucnit între membrii a două familii care locuiesc în același imobil, și totul se pare că ar fi plecat din cauza unei biciclete. Membrii celor două familii care locuiesc una la parter, iar alta la etajul 1 și-au împărțit vorbe grele, dar și mai multe lovituri.

Medicii de pe ambulanță au asistat medical la fața locului un bărbat căruia i-a fost pulverizat spray paralizant în ochi, însă din fericire nimeni nu a fost transportat la spital. 

Oamenii legii au condus mai multe persoane duminică seara la audieri, iar la final au aplicat cinci amenzi a câte 500 de lei fiecare. În cauză a fost deschis și un dosar penal pentru loviri și alte violențe, dar și provocare și participare la scandal. 

 

Totodată surse apropiate anchetei ne-au declarat că se fac cercetări și pentru ultraj, doi dintre polițiștii ajunși la fața locului fiind amenințați de persoanele recalcitrante.

foto caracter ilustrativ