accidemt-rutier-dn1-nistoresti.jpg

Accidentul rutier a avut loc duminică, la ora 11.00 și,potrivit primelor informații, patru persoane, printre care și un copil, ar fi fost implicați.

 

UPDATE: Una dintre victimele accidentului, un bărbat în vârstă de 49 de ani, prezintă un traumatism la coloana cervicală, un traumatism toracic și traumatism abdominal. Copilul, un băiat în vârstă de 3 ani, a fost diagnosticat cu traumatism abdominal. Cei doi au fost transportați la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Câmpina. Celelalte două persoane au refuzat transportul la spital.

Toate cele patru persoane implicate în accident sunt conștiente și sunt asistate medical la fața locului. Accidentul rutier a avut loc pe DN1, după ce două autoturisme au intrat în coliziune.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță Prahova.

Potrivit IJP Prahova, o singură persoană a fost rănită. Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate modul cum s-a produs evenimentul rutier.

 

Auto-moto
  • Duminică, 22 Octombrie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Accident pe DN1A, la Cheia. Trafic îngreunat

Un nou accident rutier, în Prahova. Un autoturism a intrat în coliziune cu o cisternă încărcată cu lapte. Trei persoane au fost rănite, urmare a coliziunii unui autoturism cu o cisternă, pe DN1A, la...