ploaie-torentiala-ploiesti.jpg

Ploaia torențială de joi după-amiază, de la Ploiești, dar și din alte localități din Prahova, nu a rămas fără urmări. Mai multe persoane au sunat la 112 și au solicitat sprijinul pompierilor militari. Inclusiv subsolul Serviciului de Ambulanță Prahova, de pe Șoseaua Vestului, a fost inundat cu apă. Astfel de probleme au apărut și la Târgșoru Vechi, Băicoi, Sinaia, dar și Bărcănești.

La Ploiești a fost rupere de nori. Mai multe străzi au fost inundate. Inclusiv subsolul Serviciului de Ambulanță Prahova s-a umplut cu apă.

Citește și: Ploaie torențială la Ploiești! Imagini de pe Șoseaua Vestului

„Apa a refulat din canalizare, iar apa s-a infiltrat în subsolul clădirii. A fost solicitat sprijinul pompierilor militari”, a declarat pentru Observatorulph.ro dr. Daniel Nicolae, directorul Serviciului de Ambulanță Prahova.

Potrivit prefectului Mădălina Lupea, în Prahova, ca urmare a ploilor torențiale mai multe subsoluri și gospodării au fost inundate. 

„Au fost înregistrate inundații în Ploiești, pe strada Crângului, unde este vorba despre o locuință, dar și subsolul de la Serviciul de Ambulanță Prahova, la Bărcănești unde s-au înregistrat inundații într-o gospodărie, la Târgșoru Vechi este vorba despre un beci, precum și inundații la subsolul unui imobil din Băicoi, pe strada Progresului, și la Urlați o gospodărie pe strada Tudor Vladimirescu. Totodată, tot din cauza precipitațiilor abundente a fost inundat carosabilul din Sinaia”, a declarat pentru Observatorulph.ro Mădălina Lupea, prefectul județului Prahova.