cal_furat.jpg

Călătorii care așteptau trenul în Gara de Sud din Ploiești au avut parte de o priveliște mai puțin obișnuită. Un cal a ajuns pe peronul stației CFR, de unde a fost preluat de un echipaj al poliției locale.

 

Comunicatul Poliției Locale Ploiești

În ziua de vineri, 02.06. 2017, în jurul orelor 17.10, în urma unei sesizări primite prin dispeceratul instituției, un echipaj auto din cadrul Poliției Locale Ploiești s-a deplasat în cartierul Mihai Bravu, pe strada Armași, unde era semnalată prezența unui cal lăsat în libertate, fiind un real pericol pentru trecători și autovehicule.

În urma verificărilor, polițiștii locali au găsit calul pe peronul Gării de Sud. În consecință, a fost solicitat sprijinul medicului veterinar de la Parcul ”Constantin Stere”, care a citit cipul acestuia, constatând faptul că animalul aparținea unui bărbat cu domiciliul în orașul Boldești-Scăeni.

 

Calul a fost condus în siguranță până la Parcul ”Constantin Stere”, pentru a se lua legătura cu stăpânul acestuia și a se stabili detaliile legate de lipsa de supraveghere a animalului.