perchezitii-comercianti-droguri.jpg

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Suceava și procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat șapte percheziții la persoane bănuite că ar fi traficat cannabis, amfetamine și etnobotanice.

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Suceava și cei ai Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Suceava, au efectuat astăzi șapte percheziții domiciliare pe raza municipiului Rădăuți, județului Suceava.

Activitățile au vizat persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și pentru efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile a avea efect psihoactiv.

„Din cercetări a reieșit că, în perioada februarie - mai 2017, cei în cauză ar fi achiziționat de pe site-uri specializate droguri de risc(cannabis) și droguri de mare risc(amfetamine), dar și substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv(etnobotanice), pe care le-ar fi oferit spre vânzare pe raza municipiului Rădăuți și în împrejurimi. În urma perchezițiilor au fost ridicate înscrisuri și unități de calcul și stocare”, a anunțat IGPR.

Doi bărbați au fost conduși la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Suceava, pentru audieri. La acțiuni au participat și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava și jandarmi.