fata-violata.jpg

Viorel Mărgărit, bărbatul care a violat-o în mod repetat pe fiica concubinei de șase ani, a fost condamnat la șapte ani de închisoare cu executare. Mama fetiței abuzate a primit șase ani de închisoare, tot cu executare, pentru complicitate la viol și crupere sexuală a minorului. Sentința este definitivă.

 

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina l-au acuzat pe bărbat de viol (patru acte materiale) și coruperea sexuală a minorului. În aceeași situație s-a aflat și mama fetiței violate, Cristina Camelia Negrei, o tânără în vârstă de 23 de ani. Femeia a fost acuzată la rându el de complicitate la infracțiunea de viol (patru acte materiale) și coruperea sexuală a minorului. Faptele oribile s-au petrecut anul trecut, într-o casă din Breaza.

Camelia Negrei și Viorel Mărgărit au ajuns pe mâna autorităților după ce unul dintre prietenii de familie ai agresorului au sesizat autoritățile. În urma anchetei s-a stabilit că Mărgărit avea o relație cu mama victimei, iar în timpul partidelor de amor, fetița femeii era obligată să asiste la tot spectacolul. S-a stabilit de asemenea că fetița a fost chiar abuzată sexual de patru ori de către bărbatul respectiv.

 

Victima violurilor a fost preluată de Protecția Copilului și a urmat un program de consiliere psihologică. Acum, fetița merge la școală și este internată în cadrul unui centru privat  autorizat din Câmpina.