masina-ridicata.jpg

Joi polițiștii din Prahova și ai Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române au efectuat 7 percheziții la persoane bănuite săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat. 3 persoane au fost aduse pentru audieri. 

 

Polițiști de investigații criminale din cadrul I.J.P. Prahova și ai Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, au efectuat 7 percheziții la persoane bănuite de comiterea mai multor furturi.

Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada septembrie 2016 – mai 2017, persoanele bănuite ar fi săvârșit mai multe furturi din locuințe și societăți comerciale atât din țară cât și din străinătate, de unde ar fi sustras bani și bijuterii.

 

Printre persoanele aduse la audieri se numără și un suspect al jafului de la Fan Curier din Păulești care a avut loc în toamna anului trecut. Mai multe detalii AICI

Prin activitatea infracțională, ar fi fost cauzat un prejudiciu de peste 1.000.000 de lei.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat 6 000 de euro, 2 autoturisme, telefoane mobile, tehncă de calcul și  motofierăstraie.

3 persoane au fost aduse la sediul poliției pentru audieri.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile ”Matei Basarab” Ploiești.

 

Eveniment
  • Vineri, 22 Septembrie 2017
  • De Mihai Popescu

Percheziții la o bandă de hoți din Ploiești

În această dimineaţă, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean  Prahova și ai Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române efectuează 4 percheziții la persoane bănuite săvârșirea mai...