266563-microbuz-politie.jpg

Un șofer de microbuz a fost depistat sub influența alcoolului în timpul efectuării unei curse regulate de transport persoane.

Marți, în jurul orei 14.30, un polițist rutier din cadrul Poliției Sinaia, în timp ce acționa pe DN 1, în zona stațiunii montane, a oprit pentru verificări un microbuz care efectua curse regulate pe ruta Ploiești – Azuga. Șoferul transporta la acel moment 6 călători.

”Am mâncat o salată cu oțet!” De ce nu ”țin” scuzele șoferilor băuți în fața polițiștilor de la rutieră

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Procedând la testarea acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, conducătorul auto, domiciliat în Sinaia, a fost transportat la spitalul din localitate, în vederea recoltării de probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Șoferi bauți și fără permis. Peste 450 de amenzi și 51 de permise reținute în Prahova de Paște.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului. 
sursa: IPJ Prahova

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Luni, 17 Decembrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Patinoar pe străzile din Cărbunești - FOTO

DJ233 din comuna Cărbunești, județul Prahova, a devenit un adevărat patinoar în urma zăpezilor și a ploilor căzute în ultimele zile. Se pare că autoritățile nu se sinchisesc să ia măsuri, iar asta...