accidente-prahova.jpg

De vineri până luni 18 accidente rutiere s-au produs pe șosele din Prahova și în Ploiești. Fie că a fost vorba de pietoni angajați în traversarea regulamentară sau neregulamentară a străzii, șoferi neatenți și care nu au adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, sau neacordarea de prioritate, peste 20 de persoane au fost transportate la spital.

 

Vineri dimineața în jurul orei 08.00 o femeie a fost acroșată de un autoturism la Șoimari. În aceiași zi, la ora 08.20 în Ploiești în zona restaurantului Nabucco, o adolescentă de 16 ani a fost acroșată pe trecerea de pietoni de un autovehicul. 

Peste 1.500 de solicitări la Ambulanță în mini-vacanța de Paște. Principala cauză: excesul de mâncare

Tot vineri în jurul orei 10.00 pe DJ 720 la Filipeștii de Pădure s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule. În urma impactului trei persoane au fost rănite. La scurt timp, pe DN 72 în zona parcului industrial s-a produs un eveniment rutier în care au fost implicate două autovehicule și care a îngreunat traficul

 

În jurul orei 11.30 în Ploiești a fost accidentată o femeie pe strada Gheorghe Doja, iar o altă femeie a fost lovită de o mașină pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino în jurul orei 17.00. În jurul orei 21.15 o altă femeie a fost accidentată de un autoturism pe strada Emile Zola din centrul Ploieștiului.

În seara zilei de vineri în jurul orei 22.00 un accident rutier s-a produs la Sinaia pe DN1, în care au fost implicate două autovehicule. În urma impactului două persoane au fost rănite.

Sâmbătă în jurul orei 11.30 un autoturism care circula pe DJ 100 M s-a răsturnat în afara părții carosabile, între localitățile Bălțești și Măgurele. În urma accidentului o persoană a fost rănită. Tot sâmbătă, în jurul orei 13.30 o căruță a intrat într-un autoturism staționat pe marginea drumului, la Măneciu. În urma impactului căruțașul a fost rănit. 

 

În jurul orei 14.40, la intersecția străzilor Calomfirescu și Berzei din Ploiești un pieton a fost accidentat de un autoturism. 

În aceiași zi, pe Bulevardul Independenței din Ploiești, în apropiere de London House, șoferul unui autoturism marca BMW a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un copac de pe marginea drumului. În urma impactului conducătorul auto a fost rănit. 

Duminică după amiază în Ploiești, la intersecția străzilor Nicopole și Colinei două autoturisme au intrat în coliziune, iar în urma impactului cele două mașini implicate în accident au ricoșat în alte două autoturisme parcate. Accidentul s-a soldat cu o persoană rănită. 

 

În aceiași zi un pieton a fost lovit de o mașină pe Șoseaua Vestului, în jurul orei 17,15.

Luni dimineața, în jurul orei 05.50, un o mașină a intrat într-un stâlp de pe strada Găgeni din Ploiești. În urma impactului două persoane au fost rănite. 

Tot luni, în jurul orei 13.30 pe DN1 la Comarnic s-a produs un accident rutier care a îngreunat traficul pe drumul național. În urma impactului dintre două mașini două persoane au fost rănite. 

Vă reamintim că în marți noapte pe DJ 102 K în Prahova, la Fântânele o mașină s-a răsturnat în afara parții carosabile, două persoane fii rănite. 

foto caracter ilustrativ