accident-rutier-filipesti-trei-raniti.jpg

Accidentul rutier s-a produs vineri dimineață după ce două autoturisme au intrat în coliziune. Șase persoane sunt implicate, printre ele fiind și trei copii.

 

UPDATE: Accidentul s-a produs după ce un autovehicul nu s-a asigurat la plecarea de pe loc, intrând în coliziune cu un autoturism care se deplasa în aceiași direcție.

La fața locului au ajuns echipaje ale Poliției, ale Serviciului de Ambulanță Prahova și ale ISU Prahova. O persoană a sunat la 112 și a anunțat accidentul.

Accidentul a avut loc pe DJ720. Potrivit primelor informații, în cele două autoturisme se aflau șase persoane, iar trei dintre acestea sunt copii.

Poliția efectuează cercetări cu privire la modul cum s-a produs evenimentul rutier. La Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești au fost transportați doi adulți și trei copii, cu vârste cu vârsta de 11, 13 și 15 ani. (Foto: ARHIVA)

 

Eveniment
  • Vineri, 19 Ianuarie 2018
  • De Ciprian Pap

Accident rutier la Tătărani. FOTO VIDEO

Un accident rutier s-a petrecut în urmă cu puțin timp (orele 11.30) pe DN1, în zona Tătărani, fostul Interhome. Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, este vorba de două autoturisme...