incendiu-auto-ploiesti.jpg

Un autoturism a luat foc joi după-amiază pe Șoseaua Nordului din Ploiești. Incidentul a fost semnalat de o persoană care a sunat la 112.

Potrivit primelor informații, la fața locului s-au deplasat echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Poliției, dar și o ambulanță de la SAJ Prahova.

Incendiul s-a produs la intersecția Șoseaua Nordului cu strada Găgeni. Din fericire, nu au existat victime. Pompierii militari, după stingerea focului, au stabilit și cauza care a condus la izbucnirea incendiului. Se pare că focul a izbucnit la compartimentul motor, ca urmare a unui scurtcircuit. (foto ARHIVA).

 

 

Eveniment
  • Duminică, 21 Ianuarie 2018
  • De Mihai Popescu

Incendiu într-un apartament din Ploiești. UPDATE

Un apel la 112 a anunțat în jurul orei 16:00 că într-un apartament din Ploiești a izbucnit un incendiu. Potrivit primelor informații, apartamentul este situat într-un imobil de pe strada Torcători. La fața...

Eveniment
  • Joi, 18 Ianuarie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Două case au luat foc la Comarnic

Un incendiu puternic a izbucnit joi în jurul orei 11.40 la o casă din Comarnic, ulterior focul extinzându-se la o altă locuință din apropiere. ISU Prahova a trimis la fața locului cinci autospeciale de stingere...