Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

baut refugiu

Un tânăr în vârstă de 23 de ani care era băut bine a intrat vineri seara într-un refugiu al unei stații de tramvai de pe Șoseaua Vestului, din fața Gării de Vest. Tânărul și-a băgat în spital prietenul care se afla pe scaunul din dreapta și acum este cercetat penal de Poliție. 

Imagini de la accidentul din Ploiești. O mașină a intrat într-un refugiu de tramvai

În jurul orei 21.00 IJP Prahova transmitea că un accident rutier soldat cu două persoane rănite s-a produs pe în Ploiești pe Șoseaua Vestului. Victimele au fost transportate la Spitalul Județean pentru asistență medicală specializată, iar oamenii legii au demarat imediat cercetări. 

O mașină a intrat într-un refugiu de tramvai de pe Șoseaua Vestului. Două persoane rănite

Polițiștii au stabilit că șoferul autoturismului a pătruns pe interzis și pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul volanului, izbindu-se de refugiul de tramvai. 

În urma testării conducătorului autoturismului s-a stabilit că acesta consumase băuturi alcoolice, etilotetstul indicând o alcoolemie de 0.41 mg alcool pur în aerul expirat. 

Atât șoferul cât și pasagerul din dreapta au 23 de ani și sunt domiciliați în Ploiești. 

În cauză Poliția a deschis un dosar de cercetare penală pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice, dar și pentru vătămare corporală din culpă.


Social
  • Vineri, 23 Martie 2018
  • De Roxana Tănase

Trafic de coșmar la Ploiești. FOTO-VIDEO

Ninsoarea abundentă și viscolul fac aproape inutile acțiunile de deszăpezire la Ploiești. Se circulă în condiții de iarnă grea, autoritățile sfătuind șoferii să nu plece la drum decât dacă este...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești