baut refugiu

Un tânăr în vârstă de 23 de ani care era băut bine a intrat vineri seara într-un refugiu al unei stații de tramvai de pe Șoseaua Vestului, din fața Gării de Vest. Tânărul și-a băgat în spital prietenul care se afla pe scaunul din dreapta și acum este cercetat penal de Poliție. 

 

Imagini de la accidentul din Ploiești. O mașină a intrat într-un refugiu de tramvai

În jurul orei 21.00 IJP Prahova transmitea că un accident rutier soldat cu două persoane rănite s-a produs pe în Ploiești pe Șoseaua Vestului. Victimele au fost transportate la Spitalul Județean pentru asistență medicală specializată, iar oamenii legii au demarat imediat cercetări. 

 

O mașină a intrat într-un refugiu de tramvai de pe Șoseaua Vestului. Două persoane rănite

Polițiștii au stabilit că șoferul autoturismului a pătruns pe interzis și pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul volanului, izbindu-se de refugiul de tramvai. 

În urma testării conducătorului autoturismului s-a stabilit că acesta consumase băuturi alcoolice, etilotetstul indicând o alcoolemie de 0.41 mg alcool pur în aerul expirat. 

Atât șoferul cât și pasagerul din dreapta au 23 de ani și sunt domiciliați în Ploiești. 

În cauză Poliția a deschis un dosar de cercetare penală pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice, dar și pentru vătămare corporală din culpă.

 

Social
  • Vineri, 22 Septembrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Apa Nova oprește apa pe o stradă din Ploiești

Vineri, 22 septembrie, APA NOVA Ploiesti, membră a grupului Veolia, va intrerupe alimentarea cu apa potabila, intre orele 10.00 – 12.00, pe strada Goraslau, in cadrul operatiunii de modernizare a...