tce greva transport4Greva angajaților TCE va bloca circulația autobuzelor în Ploiești susțin liderii sindicali care au declarat că angajații TCE de la schimbul doi nu vor mai intra pe trasee. 

 

UPDATE Ora 17:00 Niciun mijloc de transport în comun aparținând TCE nu mai circulă în Ploiești. Urmează o nouă rundă de negocieri între sindicaliști, primarul Dobre și managerul TCE.

UPDATE Ora 14:30 Haos în Ploiești din cauza grevei TCE. În Ploiești mai circulă doar cursele speciale

Membrii de sindicat s-au strâns în curtea societății. ”Am anunțat pe toată lumea că s-a declanșat greva spontană. Suntem amenințați de insolvență. Nu se plătesc salariile ți nu este semnat contractul colectiv de munca”, a anunțat Ion Mișcă, lider de sindicat la TCE. Acesta susține ca angajații nu vor mai asigura transportul la schimbul al doilea la Ploiesti.

 

”Astăzi, angajații de la TCE s-au strâns în curtea societății și au anunțat că nu vor mai pleca pe traseu dacă nu se rezolvă problemele financiare ale societății, declarând că sunt în grevă spontană, potrivit lui Ion Mișca, lider de sindicat de la societatea de transport.

sursa foto: Facebook/Gabi Dima

tce greva transport4

 

tce greva transport4

tce greva transport4