cum cum accident

Marți dimineața în jurul orei 07.00 un tragic accident rutier s-a produs pe DN1, la Bărcănești. În urma unui impact frontal dintre un camion și un microbuz două persoane au murit și alte opt au fost rănite. 

 

Microbuzul în care a intrat tirul pe DN 1, la Bărcănești, transporta angajați la Therme București

În accidentul rutier au fost implicat în total trei autovehicule: un microbuz care circula spre București, un camion de 7.5 tone care se deplasa spre Ploiești, și o Dacia Logan care se deplasa tot spre Ploiești.

Doi morți și șapte răniți grav în accidentul de pe DN 1, la Bărcănești. Atenție, imagini șocante! 

 

Din primele constatări se pare că primul impact s-a produs între Dacia Logan și camion, autovehiculele pătrunzând pe contrasens. Ajuns pe sensul de mers spre București camionul a intrat într-o coliziune frontală cu microbuzul de transport persoane.  În urma impactului camionul a ajuns în curtea unei locuințe. 

În accidentul de pe DN1 și-au pierdut viața două persoane, șoferul microbuzului și șoferul camionului, iar alte opt persoane au fost rănite. Șapte dintre victime au fost transportate la UPU Ploiești, iar o tânără în vârstă de 26 de ani a fost preluată de un elicopter SMURD și transportată la un spital din București.

Trafic aproape blocat pe DN 1, la Bărcănești, din cauza accidentului grav dintre un microbuz și un tir

 

Polițiștii continuă cercetările cu privire la modul în care s-a produs accidentul în vederea stabilirii tuturor cauzelor și împrejurărilor. Totodată în cauză se fac cercetări pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

 

Auto-moto
  • Sâmbătă, 21 Octombrie 2017
  • De Mihai Popescu

Trafic infernal pe centura de est a Ploieștiului

Lucrările de asfaltare, care se desfășoară în această dimineață pe centura de est a Ploieștiului, au transformat traficul într-unul de coșmar între caricatura de giratoriu de la Bucov și Blejoi. Se...

Eveniment
  • Sâmbătă, 21 Octombrie 2017
  • De Mihai Popescu

Două accidente pe DN 1, în Prahova

În această dimineață, pe DN 1, la Cornu și Pucheni, s-au produs două accidente rutiere. Astfel, la Puchenii Moșneni, un pieton a fost lovit de o mașină, iar la Cornu, două mașini au fost implicate...