accident-grav-barcanesti.jpeg

Accidentul rutier a avut loc marți dimineață, pe DN1, la Bărcănești, fiind implicate un autocamion, un microbuz și un autoturism Logan.

 

Potrivit primelor informații, doi bărbați au decedat ca urmare a politraumatismelor suferite. Alte opt persoane au fost transportate la spital, una dintre victime, o tânără în vârstă de 26 de ani, fiind în stare gravă a fost preluată de un un elicopter SMURD pentru a ajunge la o unitate medicală din Capitală. Tânăra prezenta traumatism cranio-cerebral grav și traumatism la coloana cervicală.

Citește și: Doi morți și șapte răniți grav în accidentul de pe DN 1, la Bărcănești. Atenție, imagini șocante!

„Alte cinci femei, cu vârste cuprinse între 26 și 49 de ani, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, o primă evaluare atestând existența unor traumatisme cranio-cerebrale, fracturi de membre și traumatisme toracice, fiind necesare investigații suplimentare. Tot la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești au ajuns doi bărbați, cu vârsta de 21 și 39 de ani. Una dintre victime a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebrale, precum și fracturi de membre, iar bărbatul de 39 de ani prezenta un traumatism abdominal și traumatisme la membre”, a declarat pentru Observatorulph.ro Daniel Nicolae, directorul Serviciului de Ambulanță Prahova.

 

Citește: Microbuzul în care a intrat tirul pe DN 1, la Bărcănești, transporta angajați la Therme București

Citește: Trafic aproape blocat pe DN 1, la Bărcănești, din cauza accidentului grav dintre un microbuz și un tir

Potrivit directorului medical al Spitalului Județean Ploiești, toate cele șapte victime ale accidentului care a avut loc pe DN1 aduse la Unitatea de Primiri Urgențe vor rămâne internate. Patru dintre victime sunt într-o stare mai gravă, iar trei au diverse traumatisme minore. „Toate victimele sunt conștiente”, a susținut directorul medical al Spitalului Județean Ploiești.