inundatii.jpg

Duminică dimineață, magistrala de apă din comuna Dumbrăvești s-a fisurat, patru gospodării din Plopeni Sat fiind inundate.

 

Potrivit primelor informații, la fața locului a ajuns un echipaj al ISU Prahova, care scoate apa din gospodării, o locuință fiind afectată.

UPDATE Peste 1.700 de locuitori au rămas fără apă

,,Avaria este la magistrala de apă. A fost oprita vana de la Gavănel iar în momentul de față nu mai sunt alimentate gospodăriile de la Plopeni Sat. Sunt afectați circa 1.700 de locuitori", a declarat pentru Observatorulph.ro Valentin State, primarul localității Dumbrăvești. Edilul a menționat că la fața locului sunt echipele de intervenție ale ESZ și ale ISU Prahova care vor săpa un șanț pentru drenarea apei. ,,Vorbim de magistrala platoul Dumbrăvești - Movila Vulpii. Nu știu dacă și alte localități sunt afectate de oprirea apei de la Dumbrăvești", a precizat primarul.

 

foto cu caracter ilustrativ

 

 

Social
  • Luni, 16 Octombrie 2017
  • De Roxana Tănase

Campanie de reciclare în Prahova

Campania de informare și colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) a fost lansată în Prahova de Organizația Ecotic, cu ajutorul Consiliului Județean, Asociației de...