mircea negulescuInspecția Judiciară cere suspendarea din funcție a procurorului Mircea Negulescu, despre care în ultimele zile au apărut în presă mai multe informații cu privire la modul în care instrumenta dosarele DNA Ploiești, dar și la relațiile pe care acesta le avea cu diverse persoane implicate în dosare. 

 

În urma declanșării scandalului Mircea Negulescu a fost transferat de la DNA Ploiești, la parchetul de pe lângă judecătoria Câmpina. 

Potrivit unui comunicat de presă, în cursul după amiezii zilei de vineri la Consiliul Superior al Magistraturii a fost înregistrată nota Inspecției Judiciare cu propunerea de suspendare din funcție a procurorului Mircea Negulescu.

”În cursul după-amiezii de azi, 17 februarie 2017, la Consiliul Superior al Magistraturii a fost înregistrată Nota Inspecţiei Judiciare cu propunerea de suspendare din funcţie a domnului NEGULESCU MIRCEA, în prezent procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina, pentru soluţionare în raport de dispoziţiile art. 52 alin. (1) din Legea nr. 317/2004, republicată.”