minora paulesti

Poliția Prahova caută o minoră de 15 ani din comuna Păulești, care a plecat de la domiciliu la data de 13 februarie 2017 și nu a mai revenit. Cei care pot oferi relații care pot conduce la depistarea acesteia, sunt rugați să sune la 112 sau să informeze cea mai apropiată unitate de poliție.

 

Persoana dispărută se numește Maria Adina Cernica, de 15 ani, care a părăsit domiciliul din comuna Păulești, în ziua de 13 februarie a.c., și nu s-a mai întors. Rudele au sesizat dispariția a doua zi.

Au fost demarate, imediat, toate activitățile procedurale, polițiștii efectuând investigații pentru găsirea minorei, fiind în prezent dată în urmărire națională.

 

Minora are 1,55 m. înălțime, greutate de 52 de kg, față ovală, păr castaniu, ochi căprui. La momentul plecării de la domiciliu era îmbrăcată cu o geacă de culoare neagră și pantaloni negri, iar pe cap purta un fes neagru. De asemenea, era încălțată cu cizme, tot de culoare neagră.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea ei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112.

Potrivit surselor noastre, minora a mai plecat și în trecut de la domiciliu. Aceleași surse au declarat pentru observatorulph.ro că minora ar fi plecat la școală (Grup școlar Plopeni) și de atunci s-a făcut nevăzută