Incendiu în Clubul Bamboo din București. Zeci de răniți, plan roșu de intervenție

incendiu bamboo

incendiu bamboo

Incendiul a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 03.00. Autoritățile au instituit planul roșu de intervenție, la nivelul ISU București.

UPFATE: La ora 08.00, numărul victimelor era de 38 de persoane, șase persoane fiind internate. Clubul a fost mistituit complet de flăcări, iar Parchetul de pe lângă Tribunalul București a deschis un dosar penal pentru distrugere. Clubul nu avea autorizație de funcționare și a fost amendat anul trecut, potrivit viceprimarului Sectorului 2, citat de DIGI 24..

ORA 07.00 – 27 de persoane au fost rănite din cauza intoxicației cu fum. Sute de persoane au fost evacuate. Cele 27 de persoane rănite au fost transportate la spitale din București.

ISU București a intervenit cu 20 de autospeciale, la fața locului ajungând și 27 de ambulanțe SMURD și 26 de ambulanțe. Răniții au fost transportați la spitalele Floreasca(16 răniți, dintre care o persoană este intubată și ventilată mecanic), la Universitar (cinci răniți), Pantelimon (două) și Colentina (două).

Ulterior autoritățile au anunțat că numărul răniților este de 27, dintre care nouă au rămas internate.

Incendiul nu a fost stins nici după trei ore de la începerea intervenției și există pericolul ca focul să se extindă și la alt club din apropiere.

„Se continuă intervenția la incendiu”, a anunțat Raed Arafat.

Autoritățile nu exclud să existe persoane surprinse de flăcări în interiorul clubului. La fața locului, au început căutările și în zona Lacului Tei, pentru că a existat informația că, de frica focului, unele persoane au sărit în apă.

Ora.05.30 – Autoritățile au anunțat că 20 de persoane sunt rănite.

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596