perchezitii

Duminică dimineața, poliţiştii din Prahova efectuează 5 percheziţii domiciliare, la persoane bănuite că ar fi braconat căpriori şi mistreţi, utilizând arme de foc. Cinci persoane urmează a fi conduse la audieri.

 

UPDATE:  Patru persoane reținute pentru braconaj în Prahova. Ce spune primarul comunei Surani

În această dimineaţă, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova efectuează 5 percheziţii în localitatea Surani, din judeţul Prahova.

 

Percheziţiile vizează domiciliile unor persoane bănuite de braconaj cinegetic.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că, în cursul anului 2016, cei în cauză ar fi desfăşurat partide de vânătoare ilegale, în mai multe locaţii din judeţul Prahova.

Aceştia ar fi împuşcat căpriori şi mistreţi, utilizând arme de foc letale.

Poliţiştii vor pune în executare 5 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, pentru audieri.

Activităţile beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

La acţiune participă şi jandarmi.

 

Eveniment
  • Miercuri, 20 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

18 rachete antigrindină lansate în Prahova

Autoritatea pentru Administrare a Sistemului Național Antigrindină și pentru Creșterea Precipitațiilor a anunțat că au existat intervenții azi-noapte pentru combaterea grindinei. În mai multe...