minora

O fată în vârstă de 15 ani din Ploiești a dispărut de acasă în urmă șase zile, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de ea. 

 

Potrivit surorii vitrege a fetei, adolescenta care e a plecat de acasă nu este la primul gest de acest fel. 

Petre Andreea Carmen, fata în vârstă de 15 ani din Ploiești dată dispărută este brunetă și a plecat vineri (18 noiembrie) de acasă îmbrăcată cu o pereche de blugi cu tăieturi, geacă bleu și adidași aurii. Fata este elevă a școlii gimnaziale Florin Comișel din Ploiești. 

Familia nu a anunțat Poliția cu privire la dispariția fetei până miercuri, în speranța că tânăra își va face apariția.

 

Potrivit IJP Prahova, dispariția a fost reclamata miercuri de mama fetei, la Secția 3. Aceasta a dispărut vineri seara de acasă, în jurul orei 21,30. Polițiștii au demarat cercetări și activități specifice pentru depistarea și încredințarea fetei familiei. 

Comunicatul Poliției: 

Poliţiştii din Ploiești caută o minoră, de 15 ani, care a plecat de acasă și nu a revenit până în prezent. Cei care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea minorei sunt rugați să sune la numărul unic de urgenţă - 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

 

La data de 23 noiembrie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, Poliția Municipiului Ploiești, Secția 3, au fost sesizaţi că, la data de 18 noiembrie a.c., PETRE ANDREEA CARMEN, de 15 ani, a plecat de acasă şi nu a mai revenit.

Au fost demarate, imediat, toate activitățile procedurale, polițiștii efectuând cercetarea la fața locului, cât și celelalte investigații pentru identificarea minorei.

Minora are 1,62 m., aproximativ 40 kg, păr negru, lung până la umeri, ochii căprui, ten măsliniu, față ovală. La data dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni tip jeans cu model de desen animat, tricou de culoare gri cu desen animat similar, o geacă de culoare kaki și pantofi de culoare aurie.

 

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea ei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 sau la 116.000 - numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii, ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.    

 

Eveniment
  • Luni, 23 Octombrie 2017
  • De Andra Ilie

Accident la intrare în Ploiești, în zona Metro

Două mașini au fost implicate, în această seară, în jurul orei 18:50, într-un accident pe DN 1, km 6, intrarea în Ploiești. Din primele informații, accidentul s-a produs în zona giratoriului de la...