furturi bancomate

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au definitivat cercetările într-o cauză penală privind șase persoane care furau din bancomate. Este vorba de cinci prahoveni și o altă persoană din județul Ialomița.

 

Persoanele sunt acuzate de comiterea a 37 de fapte săvârșite cursul anului 2016 în județele Prahova, Brașov, Buzău, Sibiu, Ialomița și Constanța. Acestea au fost trimis în judecată în stare de arest preventiv.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, este vorba Laurențiu P în vârstă de 24 de ani din Bărcănești care este acuzat de 22 de infracțiuni, Corina D. în vârstă de 30 de ani din Urziceni, Ialomița, cercetată pentru 21 de infracțiuni, Marian P. în vârstă de 47 de ani din Gherghița, cercetat pentru comiterea a 13 infracțiuni, George Samir P. în vârstă de 41 de ani, din Ghighiu, cercetat pentru 12 infracțiuni, Aurelia P. în vârstă de 35 de ani din Ghighiu, cercetată pentru săvârșirea a 18 infracțiuni și Luiza Georgiana G. în vârstă de 30 de ani, din Tătărani. 

În vederea recuperării prejudiciului, oamenii legii au dispus indisponibilizarea unei autoutilitare marca Ford Transit, dar și a 1400 de euro și 1900 de lei. 

 

 

Politic
  • Vineri, 17 Noiembrie 2017
  • De Mihai Popescu

PSD va organiza mitinguri în toată țara

Oficial, în București nu se va organiza, în perioada următoare, vreun miting de susținere a lui Liviu Dragnea sau a programului de guvernare, este una dintre deciziile luate de conducerea extinsă a...