cazan tuica

Un bărbat în vârstă de 62 de ani din Posești a fost adus marți la sediul IJP Prahova pentru a fi audiat, polițiștii bănuindu-l de evaziune fiscală și producerea și deținerea de alcool, în afara unui antrepozit fiscal autorizat.  

În urma perchezițiilor, oamenii legii au confiscat 13 000 de litri de băuturi spirtoase, dar și o instalație artizanală de producție a acestora.

Potrivit informațiilor noastre se pare că prahoveanul fabrica alcoolul cu ajutorul unui alambic și ulterior acesta era vândut mai multor clienți, direct de acasă. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În urma activității sale, oamenii legii au stabilit că acesta a prejudiciat bugetul de stat prin evaziune fiscală cu aproximativ 113 000 lei.

Activitatea prin care prahoveanul a intrat în vizorul oamenilor legii s-ar fi desfășurat în perioada septembrie-noiembrie 2016. 

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Joi, 20 Septembrie 2018
  • De Mihai Popescu

Depozit ilegal de petarde descoperit la Ploiești

Polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au acționat ieri pe raza municipiului Ploiești, în scopul descoperirii şi combaterii faptelor de natură penală privind...

Eveniment
  • Joi, 20 Septembrie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Incendiu la o casă din Stoenești - FOTO

Pompierii militari au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu joi după amiază la izbucnit o casă din satul Stoenești, comuna Ariceștii Rahtivani. La fața locului au fost trimise...