cazan tuica

Un bărbat în vârstă de 62 de ani din Posești a fost adus marți la sediul IJP Prahova pentru a fi audiat, polițiștii bănuindu-l de evaziune fiscală și producerea și deținerea de alcool, în afara unui antrepozit fiscal autorizat.  

 

În urma perchezițiilor, oamenii legii au confiscat 13 000 de litri de băuturi spirtoase, dar și o instalație artizanală de producție a acestora.

Potrivit informațiilor noastre se pare că prahoveanul fabrica alcoolul cu ajutorul unui alambic și ulterior acesta era vândut mai multor clienți, direct de acasă. 

În urma activității sale, oamenii legii au stabilit că acesta a prejudiciat bugetul de stat prin evaziune fiscală cu aproximativ 113 000 lei.

 

Activitatea prin care prahoveanul a intrat în vizorul oamenilor legii s-ar fi desfășurat în perioada septembrie-noiembrie 2016. 

 

 

Politic
  • Luni, 19 Februarie 2018
  • De Mihai Popescu

Deputat USR de Prahova: Examenele sunt în afara legii

Deputatul USR de Prahova, Dan Rădulescu, a reacționat pe Facebook la organizarea competenţelor lingvistice şi digitale din cadrul examenului naţional de Bacalaureat în această perioadă. ”În clipa de...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești