tentative suicid prahova

Trei persoane au ajuns în ultimele 24 de ore la Unitatea de Primiri Urgență a Spitalului Județean Ploiești după ce au încercat să se sinucidă.

Primul caz s-a înregistrat luni dimineață, la Ploiești. O femeie în vârstă de de 32 de ani a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, fiind diagnosticată cu intoxicație acută cu o substanță necunoscută.

Câteva ore mai târziu, o femeie din Mizil, în vârstă de 40 de ani, a fost adusă la spital cu intoxicație medicamentoasă. Ultimul caz de tentativă de suicid s-a înregistrat luni seară. Un bărbat în vârstă de 45 de ani a fost adus la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, unde a fost diagnosticat cu intoxicație medicamentoasă.

Îngrijorător este faptul că, pe fondul problemelor financiare, a problemelor familiale sau din dragoste, săptămânal sunt înregistrate cel puțin 3-4 cazuri de tentativă de suicid. Astfel, săptămâna trecută, trei persoane, o femeie în vârstă de 55 de ani, din Ploiești, o femeie în vârstă de 36 de ani, din Mâneciu Ungureni, o adolescentă în vârstă de 16 ani, din Ciupelnița, au ajuns la spital după ce au înghițit medicamente, cu intenția de a se sinucide.