scandal judetean

Scandal monstru, în urmă cu puțin timp, la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Aparținătorii unei paciente reclamă faptul ca agenții firmei de securitate i-au agresat. Pentru calmarea spiritelor, a fost nevoie de intervenția poliției.

 

UPDATE: Persoanele implicate în scandal s-au înțeles ulterior asupra conflictului și s-au împăcat. Aparținătorii pacientei susțin că toată neînțelegerea a plecat de la modul în care au fost tratați de personalul medical.

Totul a plecat de la nemulțumirea familiei cu privire la modul în care cadrele medicale s-au comportat cu pacienta adusă la Unitatea de Primiri Urgențe. Fiul acesteia susține că și-a adus mama la urgențe iar cadrele medicale ar fi ignorat rugămintea acestuia de a șterge sângele scurs pe jos de la pacienta de dinaintea mamei sale. De aici și până la o ceartă monstru a mai fost doar un pas. La un moment dat, medicii au chemat un agent de pază al firmei care asigură obiectivul. Fiul pacientei susține că agentul l-a agresat. Spiritele s-au calmat de-abia după ce la fața locului a sosit un echipaj al Poliției și unul al Jandarmeriei.