pieton noaptea

Un bărbat în vârstă 63 de ani din Buzău s-a ales cu dosar penal pentru părăsirea locului accidentului fără încuviințarea Poliției și pentru vătămare corporală din culpă, după ce miercuri seara, în jurul orei 20,20 a acroșat cu autovehiculul pe care îl conducea un pieton, pe DN1 B, la Bucov. 

 

Accidentul s-a produs pe sensul de mers Buzău-Ploiești, unde șoferul neatent aflat la volanul unui autovehicul înmatriculat în Bulgaria a acroșat un pieton aflat pe partea carosabilă. După impact, acesta nu ar fi oprit mașină, fiind ulterior depistat de polițiști pe raza aceleiași localități. 

Victima accidentului, un bărbat în vârstă de 35 de ani din Bucov se afla pe partea carosabilă, lângă autoturismul proprietate personală care era oprit. În urma impactului acesta s-a ales cu fracturi la degetele mâinii stângi și a rămas internat la Spitalul Județean. 

 

În urma testării cu aparatul etilotest șoferul a înregistrat 0 alcoolemie. Cu toate astea însă, bărbatul din Buzău s-a ales cu permisul reținut și dosar penal pentru vătămare din culpă și părăsirea locului accidentului.