accident metro

Miercuri seara un accident rutier soldat cu decesul unui bărbat în vârstă de 43 de ani, din Ploiești, a avut loc pe DN1, în zona Metro. 

 

Potrivit IJP Prahova, accidentul s-a produs în jurul orei 17,15, victima fiind surprinsă pe partea carosabilă de un autoturism care se deplasa pe sensul Ploiești-Brașov. La volanul mașinii se afla un bărbat de 31 de ani din Câmpina. 

Din primele cercetări se pare că victima accidentului se angajase în traversarea părții carosabile printr-un loc nesemnalizat în acest sens, de la stânga la dreapta față de sensul de deplasare al autoturismului care l-a lovit, prin spatele autoturismelor oprite în vederea efectuării virajului la stânga (spre Ploiești). 

Medicii de pe ambulanță ajunși la fața locului au încercat resuscitarea bărbatului, însă din păcate, acesta a suferit mai multe leziuni incompatibile cu viața. 

 

În urma testării cu aparatul etilotest șoferul a înregistrat 0 alcoolemie. În cauză polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind continuate. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală.