droguri

Astăzi, polițiști de combatere a criminalității organizate din Ploiești au efectuat 23 percheziții în județul Prahova și în municipiul București, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și de mare risc. Peste 60 de persoane au fost duse la audieri.

 

La data de 15 noiembrie a.c., polițiștii brigăzilor de combatere a criminalității organizate din Ploiești și din București și cei ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R., sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Ploiești, au efectuat 23 percheziții, dintre care 18 în județul Prahova și 5 în municipiul București.

Din cercetări a rezultat că cei 10 membri ai grupării ar fi comercializat cannabis, comprimate ecstasy, comprimate care conțin amfetamină și substanțe noi cu proprietăți psihoactive (”etnobotanice”), unor consumatori din județul Prahova.

În urma perchezițiilor, de la locuințele celor în cauză au fost ridicate aproximativ 50 de grame de cannabis, 17 comprimate de ecstasy, ustensile pentru consum, ambalare și distribuire a drogurilor (cântare și grindere), telefoane mobile și diverse sume de bani.

 

În urma acțiunilor, peste 60 de au fost conduse la audieri.

La activități au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova și jandarmi din cadrul Brigăzii Mobile ”Matei Basarab” Ploiești.

Sursa: IJP Prahova

 

Potrivit Ziarulincomod.ro, perchezițiile ar fi vizat mai multe locații din orașului Urlați și comuna Iordăcheanu.

Vezi mai jos imagini din timpul perchezițiilor