perchezitii dna

În această dimineață, mai mulți procurori ai Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Ploiești, efectuează percheziții la sediul Autorității Electorale Permanente din București.

 

Deocamdată nu sunt informații referitoare la scopul acestora.

Știre în curs de actualizare.

UPDATE

 

Perchezițiile procurorilor DNA Ploiești sunt efectuate atât la sediul AEP din Capitală, dar și la locuința Anei Maria Pătru, președintele instituției. Sunt vizate tururile de scrutin din perioada 2008-2015. Sunt vizate contractele IT de implementare a soft-ului folosit la alegerile din perioada respectivă.

Comunicatul DNA

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Ploiești efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciunea săvârșirii, în perioada 2008 -2015, a unor infracțiuni de corupție.

În cursul dimineții de 15 noiembrie 2016, ca urmare a autorizării de către instanța competentă, sunt efectuate percheziții în 4 locații situate în municipiul București și județele Ilfov și Vâlcea, din care o locație se află în incinta unei instituții publice, restul la domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei „Vlad Țepeș”. 

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare. 

 

casa-perchezitii

casa-perchezitii2