elevi politie campina

13 elevi ai Școlii de Agenți de Poliție din Câmpina au ajuns, în cursul acestei săptămâni, la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Câmpina cu simptomele specifice enterocolitei.

 

UPDATE: Florin Bădilă, purtătorul de cuvânt al Școlii de Poliție Câmpina a transmis următoarele precizări: ”Noi am fost asigurați că mâncarea de la cantină este conformă, nu sunt probleme cu alimentele. Asigurarea a fost dată de medicii de la centrul medical de diagnostic și tratament al MAI, care au prelevat probe de alimente.” Badila nu a oferit informații potrivit cărora elevii ar fi consumat alimente din afara cantinei.

Spitalul Câmpina confirmă informația, însă reprezentanții Școlii refuză să dea detalii despre acest caz pe motiv că "astăzi este duminică".

 

Conform medicului Călin Tiu, managerul Spitalului Municipal Câmpina, zece elevi au ajuns miercuri la spital cu diaree, pentru ca a doua zi alți trei să ajungă cu aceleași simptome la Unitatea de Primiri Urgențe. Dr. Tiu a precizat că elevii nu au rămas internați, iar cazul a fost raportat la Direcția de Sănătate Publică.

Pe de altă parte, reprezentanții Școlii de Poliție de la Câmpina nu au dorit să comenteze subiectul, invocând faptul că "este duminică", urmând ca în cursul zilei de luni să revină cu explicații în legătură cu această situație.

Toate aceste lucruri se întâmplă în contextul în care pe internet circulă o scrisoare semnată de mai mulți sinidcaliști din Poliție, în care sunt descrise condițiile improprii de cazare în care stau elevii Școlii de Agenți de Poliție de la Câmpina, și în care se vorbește  și despre mâncarea depozitată în spații neconforme. 

 

Administrație
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Creșele s-au redeschis înaintea școlilor

La cererea părinților care au susținut că nu au cu cine să-și la copiii acasă, creșele din Ploiești s-au redeschis în această dimineață. În ciuda faptului că, miercuri (20 septembrie 2017),...