accident mitica apostol

Accidentul rutier a avut loc vineri seară, după ce șoferul unei dubițe a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina într-un șanț.

O familie din cartierul ploieștean Mitică Apostol a trecut prin momente de panică, în momentul în care a auzit o bușitură cumplită la poarta casei. Șoferul unei dubițe a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat, lovind în cădere și gardul unei casei. Locuitorii din zonă s-au strâns rapid la fața locului, unde au ajuns echipaje ale Poliției, dar și de la ISU Prahova.

Din fericire, potrivit IJP Prahova, evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale. Un cititor al Observatorulph.ro ne-a transmis mai multe fotografii de la fața locului. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

IMG 20161111 WA0024

IMG 20161111 WA0025

IMG 20161111 WA0022

IMG 20161111 WA0020


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.