accident1

Cinci autoturisme au fost implicate într-un accident pe DN1, la Nistorești, în care două persoane au decedat.

 

La fața locului au intervenit echipaje ale Poliției, Serviciului de Ambulanță Prahova, precum și de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Prahova.  În total, nouă persoane au fost implicate în accident. Este vorba despre patru bărbați cu vârste de 24, 48, 50 și 54 de ani care nu au prezentat leziuni, iar alți doi bărbați, de 43  și de 49 de ani, au refuzat transportul. Alți doi bărbați, de 40 și de 50 de ani au decedat, iar un bărbat în vârstă de 44 de ani a fost diagnosticat cu traumatism abdominal, traumatism la bazin și fractură la șold.

„La sosirea echipajelor de pompieri la locul intervenției, în autoturisme se aflau cinci persoane dintre care două erau încarcerate și decedate. O a treia persoană avea nevoie de îngrijiri medicale, iar celelalte două au fost asistate și evaluate medical”, a declarat Raluca Vasiloae, purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.

La fața locului s-au deplasat opt echipaje dintre care o autospecială de lucru cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și cinci ambulanțe ale SAJ Prahova.

 

Persoanele încarcerate erau doi bărbați în vârstă de 40 și 50 de ani care au decedat. Cea de a treia victimă, un bărbat în vârstă de 44 de ani, a fost asistat  și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.