adriana

Adriana, tânăra în vârstă de 22 de ani din Buzău care a murit în urma unui accident de circulație petrecut luni seara pe Bulevardul Independenței din Ploiești, este plânsă de zeci de prieteni. 

 

Vezi și:   Imagini cu accidentul de pe Bulevard. Victima este în comă

Luni seara o mașină care circula către Gara de Sud a accident grav un pieton. Victima accidentului era o tânără de 22 de ani din localitatea Tisău, județul Buzău. În urma impactului aceasta a intrat în stop cardio-respirator, iar echipajele medicale ajunse la fața locului, au făcut tot posibilul să o salveze. 

 

În cele din urmă Adriana a fost transportată la Spitalul Județean Ploiești în comă. 

La spital, tânăra a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral, traumatism abdominal și ruptură de splină, motiv pentru care a fost supusă unei intervenții chirurgicale în regim de urgență. 

Din păcate în cursul nopții de marți spre miercuri, tânăra, care se afla în comă, a decedat.

În cauză, Poliția efectuează cercetări urmând să fie schimbată încadrarea din infracțiunea de vătămare corporală din culpă în ucidere din culpă.

Potrivit informațiilor de pe o rețea de socializarea, Adriana era angajată la Webhelp România și absolvise facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică din cadrul UPG Ploiești. 

”Nu am cuvinte...nu pot sa cred ca e adevărat ??!!!!De ce tu,de ce Dumnezeu a vrut sa te ia lângă el??!!Niciodată nu te vom uita suflet bun si frumos!!!Dumnezeu sa te odihnească in pace!!!”;

”Dumnezeu sa te ierte” ;

”Nu o sa te uit niciodata! Dumnezeu a vrut asa si acum esti cel mai frumos inger din Cer! Te iubesc mult frumoasa mea, ai plecat prea devreme, aveai toata viata inainte”;

”Ne e dor de tine.... in putinul timp petrecut alaturi, ochii tai frumosi, ne au ramas intipariti in minte. Suflet frumos ce veghezi asupra noastra, de ce ai plecat? Ne e dor de zambetul tau de vocea ta calda si de sensibilitatea ta, ingerasule nici acum nu ti pot uita privirea din seara aceea... Te ai facut inger dar golul e imens... te iubim micuto si sa sti ca imi lipsesti si cand ma intorc acasa... mai aveam multe sa ti povestesc... Dumnezeu sa te odihneasca in pace...”  ;

”Puiule ți-ai întins aripile ușor spre cer, ai ales să urici alături de Dumnezeu,de unde să ne veghezi pentru totdeauna. Mie dor de tine și iți voi simți lipsa mereu. Te iubesc pui frumos cu suflet de aur. Dumnezeu să aibă grijă de tine. ” 

Sunt doar unele din zecile sau chiar sutele mesaje care au fost postate pe pagina tinerei care a murit, de către prieteni și colegi de muncă. Dumnezeu să o odihnească în pace