arsuri grave cheia

Incident nefericit în miercuri după amiază în stațiunea prahoveană Cheia. Un bărbat a suferit arsuri pe 100% din suprafața corporală. 

UPDATE: Bărbatul este angajat MAPN

Potrivit ISU Prahova bărbatul a suferit arsuri de gradul III pe tot corpul. Din primele informații se pare că acesta a stat prea aproape de o sursă de încălzire moment în care hainele i-au luat foc. Bărbatul nu a simțit, iar când și-a dat seama ce se întâmplă a fost deja prea târziu. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit aceleiași surse bărbatul este angajat al cabanei unde s-a întâmplat evenimentul. 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.