tarabe dn1

Joi, polițiști ai Secției Rurale nr. 9 Puchenii Mari au desfășurat o acțiune în Bărcănești, pentru prevenirea și combaterea actelor de comerț stradal.

 

Astfel, au fost verificați 14 agenți economici, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 58.125 lei. Totodată, au fost confiscate alimente în valoare de 1.750 lei. 

În cadrul aceleiași acțiuni au fost depistate două persoane care aveau expuse spre vânzare, în fața imobilelor, 1.046 kg cartofi, pentru care nu dețineau documente legale de proveniență.

Ambele persoane au fost sancționate contravențional, cu amenzi în valoare totală de 1.500 lei, totodată fiind dispusă confiscarea legumelor.

 

foto caracter ilustrativ

 

Eveniment
  • Luni, 23 Octombrie 2017
  • De Andra Ilie

Accident la intrare în Ploiești, în zona Metro

Două mașini au fost implicate, în această seară, în jurul orei 18:50, într-un accident pe DN 1, km 6, intrarea în Ploiești. Din primele informații, accidentul s-a produs în zona giratoriului de la...

Eveniment
  • Luni, 23 Octombrie 2017
  • De Andra Ilie

O dubă a luat foc pe DN 1, la Posada

O dubă a luat foc, în această seară, pe DN 1, la Posada.  Din primele cercetări, focul a izbucnit la motor, iar șoferul a reușit să oprească mașina în afara părții carosabile, fără să sufere arsuri. ...