luptator mma

Cruzime si intimidari intr-o lume si asa extrem de dura, cum este cea a galelor K1. Mircea Ursu, fost luptator MMA a ajuns in vizorul politistilor dupa ce l-ar fi amenintat si constrans pe celebrul organizator de evenimente super-kombat, Eduard Irimia.

 

Sportivul ar fi incercat sa il convinga prin metode brutale sa il promoveze si pe el.  Agresorul din imagini se numeste Mircea Ursu, dar isi spune "bodyguardul lui Dumnezeu". Este un fost sportiv de performata, luptator de MMA, obisnuit sa se impuna cu pumnul. Acest Ursu spun politistii l-ar amenintat cu moartea, in repetetate randuri pe Eduard Irimia, un organizator de gale superkombat. S-ar fi ajuns in aceasta situatie pentru ca Irimia nu a vrut sa il aduca in ring, la diverse competitii.

Eduard Irimia: "A tot insistat sa il introducem intr-o gala promovata de noi. Dar eu i-am explicat ca are probleme cu legea si ca politica postului de televiziune nu este de a promova cazuri cu oameni cercetati penal, dupa care la cateva zile a inceput sa imi trimita mesaje de amenintare explicit ca stie unde locuiesc si poate sa faca diverse lucruri ".
Citește continuarea pe stirileprotv.ro