masina sml

Descoperire macabră în această seară pe o stradă din centrul municipiului Ploiești. 

 

UPDATE: Femeia de 39 de ani găsită decedată pe strada Ion Maiorescu din Ploiești suferea de mai multe afecțiuni medicale, printre care epilepsie, probleme cardiace și hepatită.

UPDATE: Alarma a fost dată de o altă femeie care locuiește într-un bloc de pe strada Ion Maiorescu. Aceasta i-ar fi verificat semnele vitale femeii căzute pe stradă, iar când a constat că nu se mișcă a anunțat autoritățile. În scurt timp, în zonă și-a făcut apariția sora femeii de 39 de ani care din păcate a decedat și a informat autoritățile că aceasta suferea de multiple afecțiuni medicale. Femeia găsită decedată pe strada Ion Maiorescu locuia în zona în care a fost găsită fără suflare.

 

Potrivit IJP Prahova o femeie în vârstă de 39 de ani a fost găsită moartă pe strada Ion Maiorescu, din centrul Ploiești. Din primele informații puse la dispoziție de autorități, pe trupul femeii nu s-au găsit urme vizibile de violență. 

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului.

În cauză Poliția a deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.