curtea apel ploiesti

Polițiștii din Dâmboviţa, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Poliţiei Române, au pus în aplicare un mandat european de arestare emis de autoritățile engleze pe numele unui român, cercetat pentru tâlhărie. Bărbatul a fost prezentat la Curtea de Apel Ploiești, fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 15 zile. 

 

Poliţiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmboviţa au depistat un bărbat, de 25 de ani, din localitatea Gura Ocniței, județul Dâmbovița, care era urmărit internațional.

„Pe numele celui în cauză, autoritățile judiciare engleze au emis un mandat european de arestare pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, comisă pe teritoriul Marii Britanii. Acesta este bănuit că ar fi pătruns fără drept în casa unei persoane de 82 de ani, de la care ar fi sustras un ceas și bani, după ce ar fi amenințat-o și agresat-o”, a precizat IGPR.

Bărbatul a fost prezentat Curții de Apel Ploieşti, fiind dispusă măsura arestării preventive, pentru 15 zile, în vederea demarării procedurilor în vederea predării către autoritățile engleze.