perchezitii prahova

La această oră, polițiștii din Prahova și cei ai Direcției Operațiuni Speciale efectuează percheziții la persoane bănuite că ar fi sustras motoare de bărci, unelte electrice și tone de motorină, din societăți comerciale, locuințe și autoturisme. Valoarea totală a prejudiciului este de aproximativ 170.000 de lei.

 

La data de 1 noiembrie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliţie Județean Prahova și ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române efectuează 2 percheziții în localitatea Florești, județul Prahova.

Activitățile vizează persoane bănuite că, în perioada septembrie - octombrie 2016, ar fi săvârșit mai multe furturi din locuințe, autoturisme și societăți comerciale, de pe raza localităților Cocorăștii Colț, Blejoi, Florești și Comarnic, județul Prahova.

Aceștia ar fi sustras motoare de bărci, unelte electrice și tone de motorină, cauzând un prejudiciu de aproximativ 170.000 de lei.

 

Polițiștii vor pune în aplicare 2 mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la sediul Poliției, pentru audieri.

Cercetările sunt continuate în cauză, pentru documentarea întregii activități infracționale.
sursa: IPJ Prahova

 

 

 

Exclusiv
  • Marți, 24 Octombrie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Crimă la Păcureți. Un adolescent și-a ucis tatăl

O crimă șocantă a îngrozit locuitorii satului Păcureți sâmbătă seara. Un tânăr de 17 ani și-a ucis tatăl.  Potrivit unor surse apropiate anchetei, tânărul în vârstă de 17 ani și-a ucis părintele...

Eveniment
  • Marți, 24 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Avertizare ISU: Cod galben de inundații în Prahova

Prahova se află sub cod galben de ploi până la ora 23:00, iar din această dimineață și până la ora 15:00 este valabil și un cod galben de inundații. Potrivit avertizării transmise de ISU, ca urmare a...