austrianu

Sandu Zamfir, zis Austrianu, a fost condamnat, vineri, de Curtea de Apel Ploiești, la patru ani de închisoare cu executare într-un dosar în care a fost trimis în judecată pentru șantaj. Magistrații ploieșteni au respins contestația depusă de Austrianu, astfel că decizia instanței de fond, Judecătoria Buzău, a rămas definitivă.

Cunoscutul interlop ploieștean a fost condamnat în vara acestui an la patru ani de închisoare, fiind găsit vinovat de șantaj, faptă săvârșită în luna iulie 2009.

Conform soluției dată de judecătorii din Buzău, în cazul lui Sandu Zamfir se "scade din pedeapsa închisorii aplicată, reţinerea preventivă din data de 03.07.2009, arestarea preventivă din perioada 30.07.2009 – 30.09.2009 şi perioada pe care inculpatul a executat-o din pedepsele anterioare dela 30.05.2013 la 21.05.2015."

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În același dosar, fiul său, Lorenț Curcă, a fost condamnat și el la doi ani de închisoare cu executare, fiind găsit vinovat tot de șantaj.

Cei doi se află deja în Penitenciarul Mărgineni, unde execută pedeapsa cu închisoarea primită într-o altă cauză. Este vorba despre dosarul mașinilor de lux, în care Austrianu și fiul său au fost găsiți vinovați tot pentru șantaj și au primit pedepse definitive  de cinci ani și șase luni, respectiv  de doi ani și opt luni.

Ce pedepse au primit membrii clanului Austrianu