razie

O razie de amploare a polițiștilor Secției 2 din Ploiești s-a soldat cu următoarele măsuri:

 

-          un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals în înscrisuri oficiale, uz de fals și conducere a unui autovehicul neînmatriculat,

-         depistarea unei persoane bănuite de furt

-         42 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 17.000 lei

  • Polițiști ai Secției nr. 2 Ploiești au organizat ieri, pe raza de competență, o razie având ca scop verificarea respectării prevederilor legale privind activitățile de comerț, precum și prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

 

            Au fost  verificate 33 de societăți comerciale, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 42 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 17.325 lei.

Totodată, au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui ploieștean bănuit că ar fi sustras un telefon mobil. Astfel, a fost găsit și recuperat telefonul mobil reclamat ca sustras și cartela telefonică aferentă,iar bărbatul a fost condus la sediul secţiei.

  De asemenea, în timpul acțiunii, polițiștii au oprit pentru control un   autovehicul, iar în urma verificării documentelor înmânate de conducătorul auto, s-a constatat faptul că autorizația de circulație provizorie prezenta modificări la rubricile în care se fac menţiuni cu privire la începutul şi sfârşitul perioadei de valabilitate (ștersături, peste care erau imprimate alte date).

 

S-a constatat faptul că autovehiculul nu figura înmatriculat, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul neînmatriculat, fals în înscrisuri oficiale și uz de fals.