eleva agresataJoi, o elevă de la liceul Victor Slăvescu a fost agresată de o femeie, pe fondul unui conflict pe care minora l-ar fi avut anterior cu fiica ei. 

 

Citește mai multe aici:  Elevă agresată la un colegiu din Ploiești

Totul s-a petrecut pe strada Libelulei din Ploiești, iar întâmplarea a făcut ca în momentul în care eleva era împinsă peste un gard viu de mama colegei sale, prin zonă să treacă un echipaj al Poliției Locale. 

Oamenii legii au intervenit pentru calmarea spiritelor, moment în care în apărarea femeii a sărit un bărbat. La scurt timp cei doi s-au făcut nevăzuți. 

 

Eleva liceului în vârstă de 17 ani a mers la secția 4 de Poliție unde a depus o plângere împotriva femeii care a agresat-o. Minora este din Iordăcheanu, iar polițiștii efectuează cercetări pentru loviri și alte violențe în această cauză și urmează ca mama care a vrut să-și ajute fiica, făcându-i dreptate singură, să fie adusă la Poliție pentru cercetări și dispunerea măsurilor legale.

 

Administrație
  • Miercuri, 15 Noiembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Trecere de pietoni 3D la Ploiești

Autoritățile locale din Ploiești intenționează să implementeze și la Ploiești modelul de trecere de pietoni 3D, după modelul de la Buzău. Inițiativa la Buzău a aparținut elevilor de la Liceul de...