sinucidere

Un bărbat din comuna Bărcănești, sat Tătărani a ales să-și pună capăt zilelor într-un moment de disperare. 

 

Totul s-a întâmplat miercuri, 19 octombrie. Bărbatul în vârstă de 46 de ani s-a spânzurat într-o cameră a locuinței sale. Descoperirea macabră a fost făcută chiar de fratele persoanei decedate care a anunțat autoritățile cu privire la eveniment, în jurul orei 11,50.

Potrivit informațiilor noastre, situația financiară a bărbatului nu era una foarte bună, iar în ultimul se simțea deznădăjduit. Cel mai probabil, acesta a recurs la gestul necugetat chiar în dimineața zilei de miercuri, când a bătut un cui într-un perete dintr-o cameră a locuinței și s-a spânzurat cu un cablu metalic.

 

Ulterior a fost găsit și un bilet de adio în casă prin care bărbatul își motiva gestul. Acesta a scris că se confrunta cu dificultăți materiale, lipsa banilor aducându-l într-o situație grea, dar și faptul că nu a putut trece peste decesul tatălui său care a avut loc tot în acest an.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării autopsiei, iar polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.