traficant

Marian Dragomir, ofițerul SRI, arestat la solicitarea DIICOT Ploiești, după ce a fost prins în flagrant în timp ce vindea cocaină, a fost condamnat la doi ani și șase luni de închisoare cu suspendare, fiind găsit vinovat de trafic de droguri de mare risc.

 Ca pedeapsă complementară, Dragomir va trebui să presteze 60 de zile de muncă în folosul comunității în cadrul  D.G.A.S.P.C.sector 6 Bucureşti sau Agenţia Naţională Antidrog.
 
În același dosar au primit pedepse identice alte două persoane Alexandru Andrei Șerban și Gheorghe Mihai Badea, găsiți și ei vinovați de trafic de droguri de mare risc. Alte cinci persoane, printre care se află și o femeie au fost găsite vinovate pentru complicitate la trafic de droguri sau deținere de droguri , și au primit pedepse cu suspendare.
 
 
Instanța a decis confiscarea de la Marian Dragomir a cantităţii de 0.85 grame pulbere care conţine PVP , 1, 84 grame substanţă care conţine cocaină PVP lidocaină fenacetin şi benzocaină , 24,28 grame cannabis , 1,80 grame pulbere care conţine ca substanţă activă 3,4 MDMA, droguri găsite asupra sa în urma perchezițiilor procurorilor ploieșteni. De la ofițerul SRI și de la complicele său, Alexandru Șeban Andrei au fost confiscate sumele de 1300 de lei, respective 12.000 de lei, bani obținuți din vânzarea drogurilor.
 
Sentința dată de Tribunalul Prahova în data de 6 octombrie nu este definitivă.