lucica grozea

Curtea de Apel din Ploiești judecă astăzi contestația depusă de Lucia Groza, femeia de 64 de ani acuzată că și-a omorât fiul cu mai multe lovituri de ciocan, împotriva deciziei de arestare preventivă luată de Tribunalul Prahova.

 

Deși a mărturisit fapta și chiar ea a fost cea care a anunțat Poliția, Lucia Groza consideră că arestul preventiv este o măsură mult prea gravă, așa că a cerut judecătorului de la instanța superioară să fie lăsată fie în arest la domiciliu, fie în control judiciar. Soluția va fi dată în cursul zilei de astăzi de instanța de drepturi și libertăți din cadrul Curții de Apel Ploiești.

Reamintim că Lucia Groza a refuzat să facă declarații în fața judecătorului de la Tribunalul Prahova, o decizie la care nimeni nu se aștepta atâta vreme cât femeia a descris de bunăvoie și cu lux de amănunte cum a săvârșit fapta.

Groza este principalul suspect al crimei de pe strada Rovine din cartierul ploieștean Mihai Bravu. Fapta a avut loc în noaptea de 2 spre 3 octombrie.

 

 

Administrație
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Negociere directă pentru iluminatul public

De mai bine de două săptămâni la Ploiești nu asigură nimeni mentenanța iluminatului public. Până la finalizarea licitației, Primăria, prin RASP,  va demara o procedură pentru desemnarea unui...