radar

Polițiștii Serviciului Rutier au organizat o acțiune având ca scop prevenirea și combaterea excesului de viteză, a abaterilor săvârșite de pietoni și bicicliști, dar și verificarea stării tehnice a autovehiculelor.

 

Au fost aplicate 80 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 15.625 lei, au fost întocmite patru dosare penale, fiind reținute cinci permise de conducere și retrase șase certificate de înmatriculare auto. 

Polițiștii au depistat un bărbat care conducea un autoturism pe DN1, în direcția București-Ploiești, acesta fiind înregistrat de aparatul radar cu viteza de 86 km / h în localitate, iar, din verificările efectuate, a reieşit faptul că acesta are suspendat dreptul de a conduce autovehicule. 

Un alt bărbat a condus un autoturism pe DN 1, în localitatea Puchenii Mari, deși avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule.

 

 

Auto-moto
  • Duminică, 22 Octombrie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Accident pe DN1A, la Cheia. Trafic îngreunat

Un nou accident rutier, în Prahova. Un autoturism a intrat în coliziune cu o cisternă încărcată cu lapte. Trei persoane au fost rănite, urmare a coliziunii unui autoturism cu o cisternă, pe DN1A, la...