explo

O explozie urmată de un incendiu a avut loc în miercuri seară într-un bloc de locuințe, pe strada Cibinului, din cartierul ploieștean Cina, potrivit locuitorilor din zonă.

 

UPDATE: Pompierii au lichidat focul, iar echipajele de salvatori au plecat de la fața locului în jurul orei 18,50.

UPDATE: Incendiul este localizat și se lucrează la lichidare. Focul a cuprins dormitorul, sufrageria și balconul apartamentului. Din primele cercetări se pare că focul a avut la baza un scurt circuit electric.

Potrivit martorilor la eveniment, apartamentul era închiriat, iar proprietara acestuia se află în Spania. Aceiași martori susțin că focul ar fi plecat din spatele unui șifonier. 

 

Explozia a fost urmată de incendiu, iar potrivit ISU Prahova focul a cuprins un apartament de la patru al unui bloc. O femeie în vârstă de 30 de ani a reușit să iasă din locuința cuprinsă de flăcări. Aceasta a suferit un atac de panică. La fața locului se intervine cu două autospeciale, o scară mecanică și un echipaj SMURD.

sursa video - Daniel Costache

 

incendiu-2

incendiu-cina1

incendiu-cina2

 

incendiu-cina3

incendiu-cina4

incendiu-cina5

 

Eveniment
  • Luni, 23 Octombrie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accident la Nistorești. Trafic îngreunat pe DN1

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme s-a produs luni în jurul orei 16.55 pe DN1, la Nistorești. În urma impactului trei persoane au fost rănite, dintre care una ar fi...