control autobuz

Doi controlori TCE, un bărbat și o femeie au fost agresați de doi tineri care circulau cu un autobuz de pe traseul doi fără bilet. 

 

Totul s-a consumat în stația Ana Ipătescu de pe Bulevardul Independenței. Cei doi tineri făceau parte dintr-un grup de patru persoane și s-au urcat în autobuzul TCE de la Gara de Sud.

Controlorii societății le-au solicitat biletele/abonamentele numai că aceștia nu le-au putut prezenta, iar unul dintre ei, într-un schimb de replici cu angajat societății a îmbrâncit-o, moment în care colegii femeii i-au sărit în ajutor. 

 

În stația Ana Ipătescu tinerii au fost dați jos din autobuz și a fost solicitată Poliția Locală la fața locului. Scandalul a continuat, iar un alt tânăr a încercat să-l lovească un alt controlor. 

Până la ajungerea echipajului de Poliție Locală indivizii care au provocat scandalul au reușit să fugă, oamenii legii găsind la fața locului doar pe tânărul care a îmbrâncit-o pe angajata societății de transport. 

Este vorba de un ploieștean în vârstă de 28 de ani care a fost condus la secția 4 de poliție. Victima a depus plângere împotriva lui, iar celălalt bărbat care a fost implicat în scandal este acum căutat de polițiști. 

Oamenii legii l-au sancționat pe ploieșteanul de 28 de ani cu suma de 500 de lei, iar în cauză au întocmit un dosar pentru loviri și alte violențe. 

Celălalt control agresat poate reclama incidentul la Poliție în termen de 60 de zile.