prioritate

Polițiștii Serviciului Rutier au organizat marți o acțiune având ca scop prevenirea și combaterea consumului de băuturi alcoolice de către conducătorii auto, a excesului de viteză, dar și respectarea priorității de trecere.

 

Au fost aplicate 138 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 29.255 lei, fiind reținute patru permise de conducere.

Pe lângă asta polițiștii au depistat un bărbat, care, în timp ce conducea un autoturism pe DN1, pe raza localității Bușteni, ar fi încălcat marcajul longitudinal continuu, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autovehicul intrând in coliziune cu acesta, iar la testarea cu aparatul etilotest, rezultatul testării a fost de 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Auto-moto
  • Sâmbătă, 21 Octombrie 2017
  • De Mihai Popescu

Trafic infernal pe centura de est a Ploieștiului

Lucrările de asfaltare, care se desfășoară în această dimineață pe centura de est a Ploieștiului, au transformat traficul într-unul de coșmar între caricatura de giratoriu de la Bucov și Blejoi. Se...

Eveniment
  • Sâmbătă, 21 Octombrie 2017
  • De Mihai Popescu

Două accidente pe DN 1, în Prahova

În această dimineață, pe DN 1, la Cornu și Pucheni, s-au produs două accidente rutiere. Astfel, la Puchenii Moșneni, un pieton a fost lovit de o mașină, iar la Cornu, două mașini au fost implicate...